okt 13, 2020
3 Views
0 0

„A szövődményeket még mindig érzem” – Így érzi magát most a koronavírusból kigyógyult Király Linda: a visszatérést tervezi

Written by

Embertpróbáló időszakon van túl Király Linda, aki nemrégiben esett át a koronavíruson. Az énekesnő nem szívesen emlékszik erre az időszakra, mindenkit óvatosságra int a járvány kapcsán.

(A legfrissebb hírek itt)

„Nem volt kellemes, közel három hétig voltam otthon ‘bezárva’. A szövődményeket még mindig érzem egy kicsit a tüdőmön, amikor levegőt veszek. Illetve énekléskor is, hogy nem tudok úgy támasztani, ahogy egyébként szoktam, de türelmesnek kell lenni. Szép lassan minden újra a régi lesz” – mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekesnő, aki fokozatosan tért vissza a mindennapokba.

(Ez is érdekelheti: A pozitív teszt mindent megváltoztatott: Király Linda erre kényszerült)

„Új dallal, a ’Gone’-al jelentkezem, amihez klipet is forgattunk. Közel 10 éve nem volt szóló klipem, de ehhez a dalhoz most azt is készült. A betegség miatt sajnos mindent el kellett halasztani, de amikor meglett a két negatív tesztem és már jól éreztem magam alig vártam, hogy visszaállhassak a munkába” – vallotta be az énekesnő, aki a testmozgást sem mellőzi, sőt, egy egészen új területen is kipróbálja magát.

„Volt, aki nem értette, hogy egy ilyen betegség után miért edzek. Ez már a mindennapjaim részévé vált, nagyon óvatosan, fokozatosan kezdtem el a mozgást. Nagyon vártam, hogy jobban legyek, nemcsak emiatt és a klip premier miatt, hanem azért is, mert nemsoká debütál a mozikban a ’Trollok – A világ körül’ című film, amelyben én kölcsönöztem Delta Dawn hangját, akit eredetileg Kelly Clarkson szinkronizált.

Nagyon örültem ennek a felkérésnek, még sosem szinkronizáltam. Elképesztő meló, de örülök, hogy ezt is kipróbálhattam” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Király Linda.

A beszélgetés itt hallgatható meg:

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kiraly-linda-koronavirus-uj-dal-interju/ypvp4c7

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?