okt 12, 2020
3 Views
0 0

A szerelem csapdájában vergődik a bosszúszomjas ifjú

Written by

A jó módú Sadoglu családban él a gyönyörű, fiatal lány, Reyyan. A csodálatos ház, amiben laknak, van akinek palota, neki börtön. Bár itt született, a birtok sohasem vált igazi otthonává. Nem lehetett sem unoka, sem a ház asszonya. A nagyapja, Nasuh sohasem szerette. Kislány korában sokat bántották és csúfolódtak rajta, és ez most is így van.

Kedvcsinálónak itt a sorozat beharangozója:

[embedded content]

Reyyan lelke azonban szabadon szárnyal, nem tud és nem is akar megfelelni a szigorú elvárásoknak. Úgy érzi, már nem kislány többé. Egy nap majd elmegy innen, és hazatalál. Csak egy csodára vár, amiről tudja, hogy be fog következni. Azért imádkozik minden nap, hogy találkozik majd a nagy Ő-vel. A férfival, aki rátalál, hazaviszi, és akkor végre lesz otthona. Ahogy reggel felkel a nap, úgy valósul meg majd az álma.

A csodára vár, amiről tudja, hogy bekövetkezik (Fotó: Tv2)

A csodára vár, amiről tudja, hogy bekövetkezik (Fotó: Tv2)

Miran szüleit megölték. A nagyanyja azóta táplálja szívében a bosszút. Más érzelmeknek nincs helye ott. Nem szabad, hogy a szíved elgyengüljön – mondja az ifjúnak. Miran elképesztő tervet eszel ki. Mindent alaposan kigondolt, két éve építi a bizalmi, üzleti kapcsolatot a gyilkosnak tartott családdal. Megosztotta velük a földjét, cserébe pénz adtak neki, még hitelt is fölvettek miatta. Mára teljesen megbíznak benne, családtagként kezelik. Megígéri a nagyanyjának, hogy hamarosan eljön az idő, amikor fekete kendő nélkül, büszkén térhet vissza a városba.

A bosszú csapdájában sorozat plakátja (Fotó: Tv2)

A bosszú csapdájában sorozat plakátja (Fotó: Tv2)

Egyik nap azonban Miran találkozik a lánnyal, akinek megriad a lova az autójától, és ledobja a hátáról. A férfi a segítségére siet, és első pillantásra beleszeret a szépségbe. Kiderül, hogy Reyyan is a bűnös család tagja. Miran mégis megkéri a kezét, ám a családfő, Nasuh nem engedi, hogy feleségül menjen hozzá. A másik unokáját, Yarent akarja hozzá adni, aki már régóta szerelmes a férfiba. Miközben a két lány összecsap a férfi szerelméért, Miran is nehéz helyzetbe kerül. Egyfelől fülig szerelmes Ryyanba, másfelől kételkedni kezd a nagyanyjában.

Reyyan és Miran (Fotó: Tv2)

Reyyan és Miran (Fotó: Tv2)

Bosszú és hazugság, árulás és szerelem keveredik a 2019-ben indult, romantikus török sorozatban. A bosszú csapdájában sajátos Rómeó és Júlia történet, a háttérben két gyűlölködő családdal. Eddig több mint száz ország nézői követték figyelemmel a szerelmesek történetét. A főszerepben Akin Akinözü és Ebru Şahin látható.

Világsikert aratott a romantikus sorozat (fotó: Tv2)

Világsikert aratott a romantikus sorozat (fotó: Tv2)

A fiatal tehetségek közül Akinözü az ismertebb, négy generációs művészcsalád gyermeke, az anyja Özlem Akinözü színésznő. A Berkeley Egyetemen alkalmazott matematikát, és közben színészetet tanult. Az első képernyős szerepét A szultána néhány epizódjában játszotta. A világhírt és a szakmai elismerést A bosszú csapdájában című széria hozta meg számára. Akinözü kiválóan beszél angolul, lelkes sportember, és húst nem, csak halat és tenger gyümölcsit eszik. A barátnője, Sandra pedig nem szakmabeli.

Reyyen és a kistestvére, Gül (Fotó: Tv2)

Reyyen és a kistestvére, Gül (Fotó: Tv2)

Ebru Şahin is alig néhány szerepet tudhat maga mögött, viszont a török újságírók Akinözüvel együtt 2020 legjobb tévésorozat párjának választották. A sorozat neki is a kiugrást jelentette, ami azért jó, mert így meg lehet különböztetni a névrokonaitól, a német születésű Ebru Sahintól, aki nemcsak színészkedik, de forgatókönyveket is ír, egy másik színésznőtől, és nem tévesztendő össze Ebru Ojen Sahinnal sem.

Szilágyi G. Gábor

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/filmklikk/bosszu-csapdajaban-tv2-sorozat-romantikus/95gblqd

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?