márc 4, 2021
31 Views
0 0

A Rocksuli egykori gyerekszínésze drogfüggőségéről és öngyilkossági kísérletéről beszélt

Written by
Rocksuli

Fotó: Brian Vander Brug / Getty Images Hungary

A 2003-as év egyik legsikeresebb családi mozija a Rocksuli volt Jack Black főszereplésével. A film, még a mai napig meghatározó alkotása a műfajnak. Ugyanakkor sajnálatos módon adott a tipikus probléma körülötte, mint 18 évvel később kiderült az egyik gyerekszínésznek elég erős problémái adódtak a film elkészülte után. A szereplő nem más, mint Rivkah Reyes, akinek a Rocksuli óta nem volt semmilyen nagyobb szerepe más alkotásban.

Rocksuli 2

Fotó: Rick Kern / Getty Images Hungary

A színésznőt a 02:24. másodperctől láthatjuk a videóban:

[embedded content]

Rivkah Reyes a New York Postnak adott interjúban nyílt meg az őt ért traumákról. A forgatás után, mikor visszatért az iskolába, sokan támogatták őt, viszont a másik fele a közösségnek, sértegette és bántotta a szereplése miatt. Sajnálatos módon nem volt átmenet a két tábor között, mondta a színésznő. Tíz éven keresztül azon szorongott, hogy a 2003-as film volt a karrierje csúcspontja. Ez az önbizalomhiány és elkeseredettség vezette oda, hogy

rászokott a drogokra, nyugtatókra, sőt még öngyilkossággal is próbálkozott.

Rocksuli 1

Fotó: Gary Miller / Getty Images Hungary

Viszont, happy enddel végződik a történet, mivel a színésznő 2017 óta teljesen tiszta és egy podcast indításán dolgozik. Ez lesz A Where Are We Now (Hol tartunk éppen), amiben különböző felkapott és félredobott ex-gyereksztárok fognak szerepelni. Így rengeteg hasonló szomorú és tanulságos karriertörténetet ismerhetünk majd meg a podcastból.

(Forrás: New York Post)

index.hu/mindekozben/poszt/2021/03/04/rocksuli_gyerek_szinesz_rivkah_reyes_drog_ongyilkossag/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Index.hu · Külföld · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?