okt 15, 2020
13 Views
0 0

A révfülöpi vitorláskikötőt is megkapja az MCC

Written by

Reggel 4 hírlevél

Amit tudni kell, minden reggel.

Hamarosan szavazhat a parlament arról a törvényről, amit Semjén Zsolt még szeptemberben nyújtott be, és többek között arról szól, hogy a Millenáris Park egy új vagyonkezelő alapítvány tulajdonába kerül. A törvény több másik, kormányközeli alapítványnak átadott ingatlanról is rendelkezik. 

Egy frissen benyújtott fideszes módosító szerint pedig még annál is többről, mint ami az eredeti törvénytervezetben szerepelt.

Az újdonságok közül a legérdekesebbnek a révfülöpi vitorláskikötő átadásáról szól. A kikötőt eszerint az MCC, azaz a Mathias Corvinus Collegium
 kapja meg. 

Az MCC óriási támogatásokat kapott a közelmúltban, többek között a kormány áprilisbanátadta neki a Mol és a Richter 10-10 százaléknyi részvénycsomagjait. 

Villámlás a Balaton fölött Révfülöprõl fotózva.Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

A tehetséggondozással és oktatással foglalkozó MCC alapítója és kurátora az a Tombor András, aki többek között Habony Árpád hitelezőjeként vált ismertté, illetve a Mészáros Lőrinccel közös cége, az Atmedia értékesíti a közmédia, a TV2 és az ATV reklámidejét is. Pár éve a kormánynak bedolgozó Századvég az MCC-vel közösen alapította meg a Migrációkutató Intézetet

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.


Belépek

Kapcsolódó

444.hu/2020/10/15/a-revfulopi-vitorlaskikotot-is-megkapja-az-mcc

Komment írása

Article Categories:
444 · Gazdaság
banner

Vélemény, hozzászólás?