máj 4, 2021
12 Views
0 0

A rendőrök a két lopott gépkocsit megtalálták és visszaadták

Written by

Egy káli férfi ellen indult eljárás több bűncselekmény miatt.

Egy káli nő tett bejelentést a rendőrségre, miszerint ismeretlen személy 2021. április 30-án az esti órákban az otthona előtt parkoló személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindította, majd azzal ismeretlen helyre távozott.

Másnap egy füzesabonyi férfi tett bejelentést a rendőrségre, hogy a háza előtt, nyitott állapotban hagyott gépkocsiját a benne lévő indítókulccsal, készpénzzel, személyes irataival és egy telefonnal együtt ellopták.

Az adatgyűjtéskor kiderült, hogy mindkét gépjárművet ugyanaz a személy lopta el. A rendőröknek rövid időn belül sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőt, akit még aznap gyanúsítottként hallgattak ki, melyen beismerő vallomást tett.

A férfi elmondta, hogy el akarta adni a gépkocsikat, de erre már nem volt lehetősége, mert a nyomozók hamarabb megtalálták, majd a lefoglalt autókat és értékeket visszaadták a tulajdonosuknak.

A 32 éves káli férfi ellen a Füzesabonyi Rendőrkapitányság két rendbeli lopás, valamint közokirattal visszaélés bűncselekmények elkövetése miatt indított eljárást.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/a-rendorok-a-ket-lopott-gepkocsit-megtalaltak-es

Komment írása

Article Categories:
police.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?