ápr 8, 2021
6 Views
0 0

A Puskás Akadémia elnapolná a bajnokavatást; Leküzdhető-e a Mercedes tempóhátránya?

Written by

 


Hirdetés

Jó játékkal a Ferencváros otthonában is lehet esély jó eredményt elérni, vallja a felcsútiak vezetőedzője, aki abban bízik, még nincs itt a bajnokavatás ideje. A szombat esti rangadó kapcsán Hornyák Zsolttal Zombori András beszélgetett.

A korábban Szabics Imrével együtt dolgozó, Juhász Rolanddal és Torghelle Sándorral pedig együtt játszó Nikolics Nemanja hisz benne, hogy a fehérvári edzőtrióval sikeresek lesznek. Pietsch Tibor interjúja.

Telt ház is lehet a labdarúgó Európa-bajnokságon a Puskás Arénában. Az MLSZ célja, hogy – függetlenül a magyarországi újranyitástól – a járványügyi előírásokat betartva a legtöbb néző szurkolhasson a nyári kontinenstorna budapesti mérkőzésein – az UEFA péntekre ígért tájékoztatást arról, hogy az egyes helyszíneken hányan lehetnek a lelátón.

Lewis Hamilton bahreini győzelme ellenére a Mercedes egyértelmű tempóhátránya nyitotta meg a Formula–1-es idényt a Red Bullhoz képest. A legfőbb kérdés, mikor zárkózik fel, ha egyáltalán. Zsoldos Barna írása.

Kvótás keret. Erős csapattal vágnak neki birkózóink az április 19-én kezdődő varsói kontinensviadalnak: öt tokiói indulónk közül négyen, Lőrincz Tamás és Viktor, Muszukajev Iszmail és Sastin Marianna is szőnyegre lép. Kohán Gergely háttéranyaga.

Szereti a hideget, a tatai mínusz 90 fokot, de Moszkvában forró lesz a talaj – csalódott lenne, ha nem indulhatna harmadszor is olimpián. Az Európa-bajnoki szereplésre készülő súlyemelő Nagy Péterrel Szabó Gábor készített interjút.

Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Lisztes Krisztián, azaz Krisz bá, a gyerekek edzője a szigor helyett az őszinteségben hisz; A bikinimániás Sike Renáta annak is örül, ha a medence helyett a fürdőkádig eljut; Tévéfoci: Real–Barca az Atlético megelőzéséért.

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-puskas-akademia-elnapolna-a-bajnokavatast-lekuzdheto-e-a-mercedes-tempohatranya-2819771

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?