márc 28, 2021
10 Views
0 0

A Political Capital egyik alapítója elismerte: jó döntést hozott Orbán Viktor, amikor keleti vakcinát vásárolt

Written by

A Political Capital egyik alapítója elismerte: jó döntést hozott Orbán Viktor, amikor keleti vakcinát vásárolt

Meglepő beismerést olvashattak a Political Capital egyik alapítójának a követői a Facebookon. Somogyi Zoltán ugyanis megkövette magát a korábbi kijelentéseiért és most már belátja, hogy Orbán Viktor jó döntést hozott, amikor nem várt tovább az Európai Unióra és vásárolt a keleti vakcinákból. Természetesen a nagy kommentháború elkezdődött a bejegyzés alatt: volt, aki örült Somogyi megtérésének, de sokan teljesen kiakadtak az elemző „megtérésén”.

Amiért elismerés jár, azt is el kell mondani

-kezdi megosztó posztját a kormánypártisággal véletlenül sem vádolható Political Capital elemzője, majd így folytatja:

Orbán Viktor és kormánya jól vette észre az Unió lassúságát és helyesen döntött az orosz és a kínai vakcina behozatalával kapcsolatban. Amikor így döntöttek, én még ezt biztosan nem láttam helyesnek, sőt, kifejezetten idegesített az az erőszak, ahogy ezt végigtolták, de mára egyértelművé vált, hogy jó döntés született.

Nem várt fordulat ez Somogyi Zoltántól, aki előszeretettel kritizálja a kormányt és annak döntéseit, most mégis belátta: nem kell mindig a kákán is a csomót keresni. Követőtáborát azonban sikerült felpaprikáznia a kormányt dicsőitő szavaival. Volt, aki áprilisi tréfának gondolta Somogyi gondolatait, de olyan is volt, aki az elemzőhöz hasonlóan belátta, hogy ebben a helyzetben nem lehetett mást tenni, mások pedig arról számoltak be, hogy beadatták a kínai oltást, annak ellenére, hogy nem feltétlenül ezt szerették volna, de ez legalább volt.

Forrás: facebook, fotó: hirado.hu

pestisracok.hu/a-political-capital-egyik-alapitoja-elismerte-jo-dontest-hozott-orban-viktor-amikor-keleti-vakcinat-vasarolt/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?