ápr 21, 2021
3 Views
0 0

A PestiTV műsorvezetőnőit támadta legújabb videójában Osváth Zsolt

Written by

A PestiTV műsorvezetőnőit támadta legújabb videójában Osváth Zsolt

A “kanapés” interjúiról elhíresült természetesen teljesen függetlenobjektív vlogger Osváth Zsolt megint ugrott egy nagyot és rendkívül férfiasan kiállt a PestiTV műsorvezetőnői ellen. A Zshowtime nevű csatornán látható videóban Osváth Szamosi Timit és Zelenka Dórit támadta – hívja fel a figyelmet a Vasárnap.hu. Várjuk a feministák kiállását kolléganőink mellett.

Osváth a százötvenötezer feliratkozóval rendelkező csatornáján az LMBTQ-propaganda terjesztése mellett az aktuálpolitikába is gyakorta belefolyik: készített már interjút Karácsony Gergellyel, Fekete-Győr Andrással, Vona Gáborral, sőt még Gyurcsány Ferenccel is– emlékeztet a Vasárnap.hu. A videós ezúttal a Pesti TV egyik műsorának női szereplőit, név szerint Zelenka Dórát és Szamosi Tímeát pécézte ki, akiket a világnézetük és a politikai véleményük miatt alázott meg a legújabb videójában. Osváth már rögtön a felvétel elején beszólt Zelenkának, aki szerinte „alkalmatlan, nem csak a műsorvezetésre, hanem önmagában a kommunikációra és a gondolkodásra is”. A vlogger a videó későbbi részében is lekicsinylően beszélt a Pesti TV 22 éves műsorvezetőjének szellemi képességeiről: „te nem homofób vagy, hanem egyszerűen buta vagy”. Valamint számon kérte rajta, hogy “miért nyitja ki a száját, inkább mosolyogjon csendben, az jobban áll neki.” Osváth Zsolt a műsor másik női szereplőjét, Szamosi Tímeát sem kímélte, konzekvensen „Budaházy Eddácskának” és „szuperanyának” nevezte csupán azért, mert elmondta, hogy a 12 éves fiát úgy neveli, hogy tisztelje a lányokat és ne hasson rá az LMBTQ-propaganda. A Vasárnap.hu rávilágít: Osváth itt egyébként ingoványos talajra tévedt, ugyanis azt állította, hogy nem nevelés kérdése, hogy kiből lesz felnőttként erőszaktevő, tapló, vagy éppen homoszexuális. Ugyanis ha a gyermek kiegyensúlyozott és megfelelő nevelést kap, az esetek döntő többségében sem erőszaktevő, sem tapló, sem homoszexuális nem lesz belőle – írja a vasarnap.hu. Az utóbbi kapcsán megjegyzik, hogy bár a tudósok évtizedek óta keresik a homoszexualitás kialakulásáért felelős gént, de nem nem találták meg. Sőt, még a homofóbiával aligha vádolható 444 is arról írt egy 2019-es kutatás nyomán, hogy kis szerepet játszik csak a genetika a homoszexualitás kialakulásában. Egész pontosan 8 és 25 százalék közötti arányban befolyásolja, hogy az adott személy a saját neméhez fog-e vonzódni. Az összes többi a nevelésen, a környezeten, a gyermekkori traumákon, valamint a társadalmi trendeken múlik.

A kutatásban résztvevő tudósok szerint ez az eredmény végre lezárja a «meleg génről» szóló vitákat, ugyanis a majd félmillió embernél elvégzett tesztek nem igazolták, hogy alapvető genetikai különbségek lennének a homoszexuálisok és a heteroszexuálisok között

– írja a vasarnap.hu a 444.hu-ra hivatkozva, ezzel mondva ellent Osváth Zsolt „érveinek”. A Science tudományos folyóiratban publikált kutatási eredmények szerint öt olyan genetikai változó van, amely csekély mértékben hozzájárulhat a homoszexuális hajlam kialakulásához. Osváthtot a PestiTV műsorában elhangzottak annyira kiborították, hogy videót készített arról, ebben azt sérelmezte, hogy a homoszexuálisokat zakkantnak minősítették, ez azonban nem mentség arra, hogy nőket alázzon meg ország-világ előtt. Osváth Zsolt videója eddig közel 125 ezer megtekintésnél jár, a kommentek pedig arról tanúskodnak, hogy sikerült elérnie azt, hogy felhergelje követőit a PestiTv műsorvezetői ellen pusztán azért, mert az általa képviselt ideológiával ellentétes véleményt fogalmaztak meg.

Dóri és Timi! Büszkék vagyunk rátok, mert férfiakat megszégyenítő őszinteséggel mondtátok ki az igazságot egy rettenetesen káros folyamatról. Néhány lagymatag, kisujjeltartós, magát jobboldalinak valló „értelmiségi” igazán példát vehetne rólatok!

– zárja cikkét Horváth Tamás a Vasárnap.hu-n, hozzátéve: Ja, és bármekkora a nyomás, nehogy bocsánatot kérjetek bármiért is! Teljesen mindegy, hogy 99, vagy 1 százalékban tértek el tőlük, ugyanúgy fognak gyűlölni titeket.

Forrás: Vasárnap.hu; Fotó: YouTube/Képernyőfotó

pestisracok.hu/a-pestitv-musorvezetonoit-tamadta-legujabb-videojaban-osvath-zsolt/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?