máj 26, 2021
28 Views
0 0

A mezítláb járás jótékony hatásai

Written by

A mobiltelefonálás, a tévénézés és még rengeteg technikai eszköz, amit használunk felboríthatja testünk belső elektromos stabilitását. A tárgyak, sőt még az emberek is bocsátanak ki vibrációs jeleket, amik sokszor nagyon lefáraszthatják a szervezetünket. Nem csoda, hogy sokkal feszültebbek, stresszesebbek vagyunk, rosszul alszunk éjjel, gyorsabban öregszünk és különféle betegségekkel küzdünk. Sokszor vágyunk a természetbe, hiszen ösztönösen érezzük, mi az ami ilyenkor jótékony hatással lehet ránk. Egy-egy séta vagy túra után fáradtan, de feltöltve érezzük magunkat.

Földeljük a testünket

Ezzel együtt sokkal jobb hatást érhetünk el akkor, ha földeljük a testünket. Ilyenkor visszaállítjuk a szervezet belső elektromos stabilitását és önmagát elkezdi gyógyítani a testünk, tulajdonképpen újrakalibrálja magát. A rendszeres földelés nemcsak a mindennapi életünk minőségét javítja, hanem a betegségeket is képes gyógyítani. Megszűnhet az álmatlanság, a különféle gyulladások, jótékony hatással lehet a szív- és érrendszeri, légző-, valamint idegrendszeri problémákra, ráadásul erősödhet az immunrendszerünk, csak lassan öregszünk. A gaia.com összeszedte azokat a lehetőségeket, melyekkel ezt egyszerűen elérhetjük.

Mezítláb sétálás

Az aszfalt és a műanyagok elterjedésével egyre jobban eltávolodtunk a földtől. Azonban, ha levesszük a cipőnket és mezítláb járkálunk testünk folyamatosan kapcsolódik az energiamezőhöz. Elektronok milliárdjai jutnak át a testünkbe és pont annyit szív majd fel a szervezetünk, amennyire szüksége van. Legjobb, ha a cipőnktől és a zokninktól is megszabadulunk és úgy álldogálunk vagy akár sétálunk a földön. Sokkal nagyobb hatást érünk el, ha mindezt a természetben tesszük, ám a föld gyógyító energiája akkor is működik, ha otthon a szobában sétálgatunk mezítláb.

Úszás

A nagy víztömegben, tehát tóban, folyóban vagy tengerben, óceánban való úszás a másik módszer. Nagy mennyiségű pozitív földenergiát képes magába szívni a szervezet és komoly gyógyulás érhető el a betegeknél. A természethez való kapcsolódás itt is működik. A legjobb, ha nemcsak áztatjuk magunkat, hanem mozgunk, vagyis úszunk a vízben, mert az energia úgy jobban áramlik.

Meditáció

Ha mélyebb kapcsolatot szeretnénk kialakítani a Földanyával, akkor elménket is össze tudjuk kapcsolni vele. Meditálás közben erős érzelmeket és gondolatokat tudunk küldeni az univerzumba és üzeneteket is képesek vagyunk így eljuttatni a szívéhez.

www.blikk.hu/eletmod/lelek/a-mezitlab-jaras-egeszseg-jotekony-hatasai/91v4djk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?