ápr 30, 2021
4 Views
0 0

A Manchester United legendája is bekerült a Hírességek Csarnokába

Written by

Két influenszer, Josh Parler Lin és Leia Se úgy gondolta, jó ötlet lesz maszkot festeni egyikőjük arcára, és így észrevétlenül bejutni egy élelmiszerboltba Balin.

A videóból kiderül, hogy Leia elfelejtett maszkot vinni magával, ezért a biztonsági őr nem engedte be vásárolni, amit úgy akartak megoldani, hogy Josh egy maszkot rajzolt a lány arcára. Végül olyan élethű lett a festés, hogy sikerül bejutnia a boltba, és végig nem buktak le, ezt pedig alaposan dokumentálták is. 

Érthető okokból senki nem ért egyet azzal, amit tettek, és úgy tűnik, hogy az ügynek komoly következményei lesznek. A pár útlevelét a helyi kormány lefoglalta,  és fennáll a veszélye, hogy ki is utasítják őket az országból az alapvető járványügyi szabályok megszegése miatt. Josh egyébként tajvani, de Amerikában él, míg Leia orosz állampolgár.

A videó már nem elérhető, Josh eltávolította a YouTube-csatornájáról, és Leiával együtt egy Instagram-videóban kérnek bocsánatot, ez alkalommal valódi maszkokban, az ügyvédjük jelenlétében. Egyelőre nincs hír arról, hogyan dönt végül a helyi kormány a kiutasításukkal kapcsolatban.

(Forrás: CNN, Indy100)

index.hu/mindekozben/poszt/2021/04/30/a-manchester-united-legendaja-is-bekerult-a-hiressegek-csarnokaba/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?