okt 14, 2020
7 Views
0 0

„A mai napig mérges vagyok magamra” – Emilio felesége elárulta, mit bánt meg a legjobban az életében

Written by

Kiderült, hogy egészen kiskorától jogásznak készült, a büntetőjogi terület különösen vonzotta. Végül cukrásznak tanult, amit bár nem bánt meg, a mai napig mérges magára, amiért hátat fordított a jogi tanulmányoknak.

Hatalmas meglepetést szerzett kijelentésével Jellinek Tina, akiből egy spontán beszélgetés során bukott ki egy be nem teljesült álma.

(A legfrissebb hírek itt)

„Emlékszem, kisgyerekkorom óta más sem érdekelt, csak a jogi pálya. Különösen a büntetőjog, nagyon szerettem volna ezen a területen elhelyezkedni. Amikor negyedik osztályos voltam, fel kellett írnunk egy cetlire, milyen hivatást szeretnénk. Én már akkor is a jogi pályában gondolkodtam. Aztán nyolcadikban visszakaptuk ezt a cetlit, de én akkor már egészen más irányba mentem tovább” – mondta a cukrászként végzett családanya, aki a mai napig bánja a döntését.

„Nagyon szerettem tanulni, különösen magolni, egyedül csak a matematikával voltak gondjaim. Aztán egyre többen és többször mondogatták, hogy a jogi pálya mennyi tanulással, készüléssel jár. Sosem voltam link, de akkor inkább ezekre a hangokra hallgattam. Valahogy beférkőzött a gondolataim közé, hogy inkább engedjem el ezt az egészet, és – sajnos – így is tettem – vallotta be Tina, aki a mai napig mérges magára a döntése miatt.

(Ez is érdekelheti: „Olyan bomba alakkal rendelkezik, amit megkoronáz egy elképesztő vonalvezetésű bul” – A lélegzete is eláll Emiliónak a Dancing with the Stars egyik versenyzőjétől)

„A könnyebbik utat választottam, emiatt a mai napig mérges vagyok magamra. Szinte dühös leszek, amikor eszembe jut, hogyan döntöttem. Persze, az életem így is jól, szerencsésen alakult, de ez a nagy álmom már örökre beteljesületlen marad. Reménykedem, hogy a lányaim nem követnek el hasonló ‘hibát’, és ha én már nem is leszek jogász, ők majd követik az álmaikat” – tette hozzá a Sláger TV-n látható Drága családomban Jellinek Tina.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/draga-csaladom-tina-jogi-palya-valasztas/myhgs16

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?