ápr 30, 2021
1 Views
0 0

A lopott holmik előbb visszakerültek a tulajdonosokhoz, mint észrevették volna, hogy hiányoznak

Written by

A kijárási korlátozás megszegésének indult, ám gyorsan kiderült, hogy hazafelé tartó tolvajokról van szó – tájékoztat róla a police.hu.

A rendőrség beszámol róla, hogy egy kerékpárt toló férfit igazoltattak a ceglédi rendőrök 2021. április 28-án éjfél után. Az egyenruhás páros egyik tagja a tilosban járó, állítása szerint barátjától hazafelé tartó férfit bírságolta, miközben 

társa a közelben észrevett babakocsis kupacot kezdett közelebbről szemügyre venni. Az éjszakai séta és a járda mellett összehordott, furcsa kupac gyanússá vált a járőröknek.

Erősítést kértek a rendőrök és nem sokkal később a kerékpáros férfi cimboráit is megtalálták, akik egy közeli bokorban lapultak. A két tizennyolc éves férfit, valamint tizenhat éves társukat előállították, a talált tárgyakat lefoglalták.

Az egyenruhásoknak világossá vált, hogy egy lopott cuccokkal hazafelé tartó társaság tagjait kapták el. A tizennyolc éves V. Milán, és J. Zoltán, valamint nyársapáti illetőségű fiatalkorú társuk egy társasházban jártak, mielőtt belebotlottak a járőröző rendőrökbe. Mindegyik a másikra mutogatott, de erős a gyanú, hogy egy Rákóczi úti lépcsőházba bejutva 

mindent vittek, ami mozdítható: babakocsit, gyerektriciklit, tortagyertyát, művirágot, játéklabdát, hipót, fadobozt, kukát, karácsonyfadíszt, egy pár cipőt, képkeretet.

A két férfi, valamint fiatalkorú társuk ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

index.hu/belfold/2021/04/30/cegled-kijarasi-tilalom-birsag-tolvajok-lopott-holmik-tulajdonosok/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?