ápr 27, 2021
4 Views
0 0

A korona szóvivője cáfolja, hogy nehezen találnak színészt András herceg szerepére

Written by

Bár még mindig nincs meg az András herceget alakító színész A korona ötödik és hatodik évadához, a sorozat szóvivője szerint nem igazak azok a hírek, hogy nehezen menne a casting – számol be róla a Hollywood Reporter. Ennek ellenére már a Spotlight casting weboldalán is keresik a megfelelő színészt az ellentmondásos herceg szerepére.

A sorozat szóvivője határozottan cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint a producereknek nehézségeik vannak az András herceget eljátszó színész kiválasztásában. Bár a herceg eddig mellékszereplőként tűnt fel a sorozat 4. évadjában, az új évadban valószínűleg nagyobb szerepet kap, hiszen az új epizódok abban az időszakban játszódnak, amikor feleségével, Sarah Fergusonnal való házassága válással végződött.

A hercegről az utóbbi időben az Eipstein-ügy miatt lehetett hallani sokat. II. Erzsébet királynő fia közeli baráti kapcsolatot ápolt a 2019 augusztusában elhunyt Jeffrey Epstein milliárdos amerikai üzletemberrel, aki ellen 2019 júliusában emeltek vádat, mert a gyanú szerint egy egész, kiskorú prostituáltakból álló hálózata volt. Egy hónappal letartóztatása után Epsteint holtan találták cellájában. A férfit már korábban is megvádolták tinédzserkorú lányok szexuális zaklatásával és azzal is, hogy ezeket a lányokat felajánlotta befolyásos barátainak.

András herceg azután sem szakította meg Epsteinnel a kapcsolatot, miután az üzletember tizenhárom hónapot töltött börtönben. Szabadulása után András herceggel látták a a New York-i Central Parban, melyről András később úgy nyilatkozott, azért találkozott Epsteinnel, hogy véget vessen a barátságnak. Ennek ellenére a herceg nem sokkal később eltöltött pár napot Epsteinnél, amiről később azt mondta: így volt kényelmes.

24.hu/kultura/2021/04/27/a-korona-netflix-andras-herceg-nem-talalnak-szineszt-epstein-botrany/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?