márc 29, 2021
7 Views
0 0

A kórházi főigazgatóság szerint az ózdi kórházban saját erőforrásból oldanak meg minden ellátást

Written by

A kórházi főigazgatóság szerint az ózdi kórházban saját erőforrásból oldanak meg minden ellátást

Korábban az ózdi Almási Balogh Pál Kórház főigazgatójáa azt állította: az intézményben az első hullám alatt Olaszországban észlelt állapotokhoz hasonló uralkodik.

Nem sokkal később az OKFŐ úgy reagált: az intézmény mind a sürgősségi és akut, mind a covid-ellátást, mind pedig az oltópontok működtetését saját erőforrásból megoldotta, túlterheltség nem áll fenn.

Ma reggel az ATV Startban a Magyar Orvosok Szakszervezetének alelnöke, Tóth Judit azt mondta: beszélt több dolgozóval az ózdi kórházbna, és ők is megerősítették, hogy nagyon súlyos a helyzet.

Most az Országos Kórházi Főigazgatóság Híradónkkal azt közölte: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház intézményvezetője, Révész János március 26-án személyesen győződött meg arról, hogy az intézmény mind a sürgősségi és akut ellátást mind a covid ellátást, mind az oltópontok működtetését saját erőforrásból megoldotta. Az ágyak rendelkezésre állnak, az épület infrastruktúrája a betegek ellátásához megfelelő, a kórház mindeddig a személyzet tekintetében külső segítséget nem kért. Az Országos Kórházi Főigazgatóság a kapacitások és az erőforrások szervezésével mindent megtesz a megfelelő betegellátás érdekében.

Betegjogi szempontból hazánk az egyik legjobban szabályozott európai tagállam – teszik hozzá.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210329-a-korhazi-foigazgatosag-szerint-az-ozdi-korhazban-sajat-eroforrasbol-oldanak-meg-minden-ellatast

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?