ápr 30, 2021
7 Views
0 0

A kórházban bukott le: több mint 80 milliót érő kokaint találtak egy balesetező motorosnál

Written by

Balesete után bukott le egy drogkereskedő! A férfi 2020. május 23-án szenvedett motorbalesetet Pécs határában, s a sérülései miatt kórházba kellett őt szállítani. Amikor a nála lévő dolgok leltárba vétele zajlott, az egészségügyi személyzet két darab, tégla formájú, nejlonzacskóba csomagolt kábítószergyanús tömböt talált nála.

(A legfrissebb hírek itt)

A rendőrök ezt követően a csomagra gyorstesztet alkalmaztak, ami kokainra pozitív jelzést mutatott ki, továbbá felmerült a gyanú, hogy a balesetező férfi fogyasztotta is az anyagot.

Ezután házkutatást tartottak T. Norbert gyódi tartózkodási helyén, ahol a rendőrök további 98 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak. Ez a lefoglalt mennyiség meghaladta a különösen jelentős mennyiség alsó határát, így a nyomozást ezután a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) folytatta. A toxikológiai szakvélemény alátámasztotta a rendőrök gyanúját, miszerint a balesetező férfi kokaint és amfetamint fogyasztott, és az is kiderült, T. Norbert értékesíteni szerette volna a nála lévő anyagokat, amikor a közúti szerencsétlenség történt.

A kirendelt igazságügyi vegyészszakértő ezen felül megállapította, hogy a rendőrök által lefoglalt, több mint 2 kilogramm mennyiségű kábítószergyanús anyag kokainnak minősül, amelynek feketepiaci értéke több mint 80 millió forint.

A jelenleg is letartóztatásban lévő T. Norberttel szemben kábítószer-kereskedem bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást, a szükséges eljárási cselekményeket a nyomozók elvégezték, az ügy iratait pedig a napokban átadták a Baranya Megyei Főügyészségnek.

(police.hu)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/aktualis/belfold/80-milliot-ero-kokaint-talaltak-balesetezo-motorosnal/0bg1nxd

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?