okt 29, 2020
11 Views
0 0

A korábbi újpesti polgármestert indíthatja a Fidesz a 2022-ben

Written by

Saját közösségi oldalán jelentette be Wintermantel Zsolt egykori IV. kerületi polgármester, hogy ő lesz az újpesti Fidesz választókerületének elnöke.

A Fidesz kivétel nélkül a választókerületi elnököket szokta indítani az országgyűlési választásokon, így borítékolható, hogy Wintermantel Zsolt fog szembe nézni az ellenzék közös jelöltjével 2022-ben az újpesti körzetben. Elődje az a Zsigmond Barna Pál volt, aki korábban három alkalommal is veszített az országgyűlési választáson.

Wintermantel Zsoltot 2019-ben váltották le az újpesti választópolgárokat, amikor is alulmaradt az ellenzéki összefogásban induló Déri Tiborral szemben.

Mint ismert, Budapesten több változtatást is eszközölt Orbán Viktor miniszterelnök. Többek között Gulyás Gergely, Hollik István vagy Kocsis Máté sem indul egyéni jelöltként, hanem kizárólag az országos listán lesznek rajta. A kormánypártok kommunikációja szerint erre azért van szükség, hogy a párt nagyobb emberei a kampány során, teljes erővel tudják az országot járni. 

alfahir.hu/2020/10/29/fidesz_wintermantel_zsolt_ujpest

Komment írása

Article Categories:
alfahír
banner

Vélemény, hozzászólás?