okt 14, 2020
25 Views
0 0

A kispesti vagyonkezelő zsebből adott húszmilliós kölcsönt egy vállalkozónak

Written by

A Hír Tv hozta nyilvánosságra egy évvel ezelőtt azt a videofelvételt, amelyen Lackner Csaba arról beszél: hogy lopják el az önkormányzati pénzeket baloldali körökben. Az MSZP kispesti önkormányzati képviselője azt is kifejti, hogy a helyi vagyonkezelő vezetőjének, Kránitz Krisztiánnak, becenevén Krinyónak és Gajda Péter szocialista polgármesternek is milliókat osztottak ki. Ezt a kispesti szocialisták belső körének tagja meg is erősítette oknyomozó magazinunkban. 

Most pedig a Magyar Nemzet írt arról, hogy Kránitz 21,6 millió forint kölcsönt adott még 2017. december végén az egyik vállalkozó barátjának, aki nehéz anyagi helyzetbe került. Kránitz ezt zsebből fizette ki úgy, hivatalosan 570 ezer forint keresett és bevallása szerint 35 millió forint adósságot görgetett.

Ráadásul a kölcsönről vagyonnyilatkozatában egy sort sem írt.

Egész nap kerestük Kránitz Krisztiánt személyesen és telefonon is, azonban a vagyonkezelő első embere elérhetetlen volt.

Viszont ezt nem tették meg – mondta a fidesz kispesti frakcióvezetője a hír tv-nek. Dódity Gabriella szerint falaz a baloldal a korrupciógyanúba keveredett Kránitznak. A Hír Tv és a Magyar Nemezt által nyilvánosságra hozott felvételek alapján indított vizsgálatot a Nemzeti Nyomozóiroda. Úgy tudjuk, a hatóság már több vállalkozót is kihallgatott.

Hír TV

hirtv.hu/ahirtvhirei/a-kispesti-vagyonkezelo-zsebbol-adott-huszmillios-kolcsont-egy-vallalkozonak-2509994?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?