nov 21, 2020
8 Views
0 0

A Kismenők tragikus sorsú sztárjának barátnője: „Soha nem mondhatom el neki, a közös kisfiunkat hordom a szívem alatt”

Written by

A lány azt mondja, épp a halála másnapján lett volna állásinterjúja, pizzafutárnak akart állni, mellette pedig tanult, hogy meglegyen a jogosítványhoz szükséges végzettsége. De a tragikus este összetörte az álmokat… A 17 éves fiú autója november 1-jén hajnalban csapódott oszlopnak a Károly körúton.

(A legfrissebb hírek itt)

A tinifiú ebben a roncsban veszí-tette életét, ba-rátja életveszé-lyes állapotban került kórházba / Fotó: MTI - Mihádák Zoltán

A tinifiú ebben a roncsban veszí-tette életét, ba-rátja életveszé-lyes állapotban került kórházba / Fotó: MTI – Mihádák Zoltán

Megérezhette a Kismenők tragikus sorsú sztárjának halálát a barátnője, akit azóta is bánt, hogy legnagyobb örömüket nem tudta időben elmondani szerelmének. A 17 éves lány pont azon a végzetes vasárnap hajnalon nézegette a szerelmével közös fotóit, hallgatta a YouTube-on a zenéit, tervezgette közös jövőjüket, amikor a fiú kocsiba ült és elindult az utolsó útjára.

– Vasárnap hajnalban nem tudtam aludni, ezért reggelig nézegettem a közös emlékeinket. Aztán délután a nővérem telefonált, hogy a szerelmemet autóbaleset érte. Meghalt – mondta összetörve a neve elhallgatását kérő, 17 éves lány a Blikknek.

Nem is fogtam fel, hogy mit mond. Képtelen vagyok elfogadni a szerelmem halálát, hogy soha nem mondhatom el neki, a közös kisfiunkat hordom a szívem alatt.

Talán, ha fiú tudta volna, hogy szerelme gyermeket vár, jobban vigyáz magára, és nem leli halálát november 1-jén a Károly körúton, egy oszlopnak csapódó kocsit vezetve. Az énekes a helyszínen meghalt, 14 éves barátját életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A fiatal lány a szerelmével képzelte el életét: most csak ő maradt, meg a baba / Fotó: Virág Márton

A fiatal lány a szerelmével képzelte el életét: most csak ő maradt, meg a baba / Fotó: Virág Márton

A fiatal lány azóta az emlékeinek él. Mindennap felidézi azt a tavaly januári napot, amikor a nővére a lakásán bemutatta neki a Kismenők sztárját. Mint mondja, annyira szépnek látta a fiút, hogy sokáig nem is merte őt megszólítani.

– Részemről ez szerelem volt első látásra, bár eleinte nem mertem kimutatni az érzéseimet. Aztán azt is észre kellett vennem, hogy túl sokan nyüzsögtek körülötte, éltek-haltak érte a lányok, sokan szerelmesek voltak belé. Emiatt gyakran veszekedtünk is. Néha szóba került a közös jövő, boldog voltam, amikor visszahallottam, hogy engem akar majd feleségül venni. Néha álmodom Attilával és akkor mondom el neki, hogy kisbabát várok tőle. Ő olyankor sírva hallgatja a szavaimat. Aztán hirtelen felébredek. Bár ma voltam nőgyógyásznál és mindent rendben talált, fogalmam sincs a folytatásról, azt se tudom, mi lesz a kisbaba sorsa.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Forralt bor, gyömbér, fahéjas alma: illatokkal is hangolódhatunk az ünnepre (x)
Most kell spájzolni! Így vásárolhatunk olcsóbban a SPAR-ban (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kismenok-elhunyt-sztar-baratnoje-terhes/jk4k1e4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?