ápr 29, 2021
7 Views
0 0

A kerítés ajtót rúgta rá a sógorára, mire a sógor berepült a szőlőtőkék közé – fotóval!

Written by

A vád szerint a rendszeresen italozó vádlott 2020 szeptemberében megjelent hozzátartozója házánál, ahol az utcáról bekiabálva hangosan szidalmazta féltestvérét, aki rendőri intézkedést kért a kitartóan üvöltöző férfival szemben.

A bejelentés alapján intézkedő tabi rendőrök szabálysértési feljelentést tettek és haza küldték az ittas vádlottat, de a férfi még több szeszes ital elfogyasztását követően másfél óra múlva ismét rokonai otthonához ment.

Az agresszív vádlott a háznál tovább folytatta a szidalmazást, akit az időközben hazaérkezett sógora sem tudott elküldeni, mivel a kerítéskapu előtt álló férfi nem tágított, hanem hirtelen berúgta a kaput, ami a sértettnek csapódott.

A sértett az ütődéstől hátrálni kezdett, miközben megbotlott és a közeli szőlőlugasba esett. A vádlott ezt kihasználva engedély nélkül az udvarba lépett és a sértettre támadt, akinek rövid ideig tartó dulakodás után sikerült a földre nyomnia és ott tartania az indulatos támadót.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában tárgyalás mellőzésével felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott a vádlottal szemben.

A felhasznált fényképek a siófoki rendőrök szemléje során készültek.

Hír TV

hirtv.hu/ahirtvhirei/a-kerites-ajtot-rugta-ra-a-sogorara-mire-a-sogor-berepult-a-szolotokek-koze-fotoval-2520853?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?