márc 29, 2021
2 Views
0 0

A John Wick-filmek nyomdokain járó Senki tarolt az amerikai mozikban

Written by

A világot viszont Godzilla és Kong uralta.

Az Ilya Naishuller rendezte thrillerben a Breaking Badből és a Better Call Saulból ismert Bob Odenkirk alakít egy visszafogott temperamentumú elővárosi apukát, aki kíméletlen bosszúhadjáratot hirdet, miután betörnek az otthonukba.

A produkciót jól fogadta a kritika és a közönség is. A 16 millió dollárból forgatott filmre további 5 millió dollár értékben váltottak jegyet a világ többi részén, így már premierhétvégi bevétele megközelítette a gyártási költségeket. A Senkivel kapcsolatban több cikkben is emlegetik a John Wick-filmeket, mivel faék egyszerűségű sztorijuk és stílusuk is hasonlít. Mindez nem véletlen, hiszen mindegyiket ugyanaz az ember, Derek Kolstad írta.

[embedded content]

Bár a Senki könnyedén megnyerte a bevételi versenyt a nyitva tartó mintegy 2500 amerikai vetítőteremben, a hétvége igazi győztese a Godzilla vs. Kong, amelyre 28 országban 121 millió dollárért váltottak jegyet, csak Kínában 70,3 millióért, ami ott az eddigi legnagyobb nyitóhétvégi bevétel egy nem helyben gyártott film esetében. A szörnyfilm szerdán debütál az Egyesült Államokban – írja az MTI.

Az elmúlt hetek listavezetője, a Raya és az utolsó sárkány 3,5 millió dolláros bevétellel a második helyre csúszott vissza a kasszasikerlistán. A négy hete futó animációs film eddig 28 millió dollárt hozott az amerikai mozikban és 82 millió dollárt globálisan.

Harmadik helyen 2,5 millió dollárral a Tom és Jerry végzett, az egészestés élőszereplős-animáció hibrid öt hét alatt 37 millió dollár bevételt hozott. A Chaos Walking című film scifi-fantasy 1,18 millióval 11,3 millió dollárra növelte eddigi bevételét. Ötödik helyen a The Courier című hidegháborús dráma futott be a hétvégén kereken egymillió dolláros jegyárbevétellel.

24.hu/kultura/2021/03/29/senki-box-office-bob-odenkirk-akciofilm-john-wick/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?