máj 30, 2021
18 Views
0 0

A Győri ETO átgázolt ellenfelén a bronzmeccsen

Written by

Ez a poszt a következő élő közvetítés része: Simán behúzta a bronzérmet a Győr, Görbicz Anita rekorderként búcsúzik Vissza a közvetítéshez

Illyés Tibor/MTI/MTI Fotószerkesztõség

A címvédő Győri Audi ETO KC hetesekkel kikapott a Brest elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben szombaton.

Keseregni azonban nem volt idő, hiszen vasárnap délután már a bronzért játszhatott. Ez nem okozott gondot Ambros Martín csapatának, az első pillanattól ellenfele fölé nőtt az ETO. A győriek már félidőben tíz góllal vezettek, a második félidőben már-már szórakozott csak a magyar csapat.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

24.hu/sport/2021/05/30/a-gyori-eto-atgazolt-ellenfelen-a-bronzmeccsen/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Kézilabda · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?