ápr 29, 2021
9 Views
0 0

A Fradi már úgy készül, hogy akár szombaton nézők előtt játszhat a stadionjában

Written by

Egyelőre mindenki csak találgat, mikorra lehet meg a négymilliomodik beoltott, számításaink szerint erőteljes oltási ütemmel számolva ma este vagy péntek délelőtt teljesíthető az újabb mérföldkő. A kormány már korábban bejelentette, hogy ennek elérésekor újra kinyithatnak a stadionok, ezért a Fradi már úgy készül, hogy akár a hétvégén szurkolók előtt játszhat.

Éppen ezért megkezdték a jegyek árusítását a szombat este fél nyolckor kezdődő bajnokira, bár kiemelik, hogy amennyiben mégsem lehetnek nézők, akkor visszatérítik a megvett jegyek árát. A jelek szerint legkésőbb pénteken el kellene érni a 4 milliós beoltotti számot, hogy megjelenhessen a rendelet, ami másnaptól hatályos.

Természetesen a klub kiemeli, hogy 18 év felett csak védettségi igazolvánnyal látogathatók majd a meccsek, illetve továbbra is ajánlott a maszk viselése. A részletszabályok egyelőre nem ismertek, fontos kérdés lesz például, hogy rögtön teltházzal üzemelhetnek-e a stadionok, vagy csak részben nyitnak meg első lépésben.

Címlapkép: Budapest, 2021. április 20.A bajnok Ferencváros játékosai ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Újpest FC mérkőzés végén a Groupama Arénában 2021. április 20-án. A Ferencváros 3-0-ra legyőzte az Újpest csapatát, így a hátralévő meccsek eredményétől függetlenül megvédte címét. Az FTC története során 32. alkalommal nyerte meg a magyar bajnokságot, és sorozatban harmadszor végez az élen.MTI/Koszticsák Szilárd

www.portfolio.hu/gazdasag/20210429/a-fradi-mar-ugy-keszul-hogy-akar-szombaton-nezok-elott-jatszhat-a-stadionjaban-480828

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Gazdaság · portfolio.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?