ápr 13, 2021
14 Views
0 0

A feleségére próbálta kenni az egyházashetyei balesetet a férj, de nem tudta átverni a zsarukat

Written by

A szabálysértési eljárásban egy házaspár meghallgatására került sor, amelynek során a férj két alkalommal is azt állította, hogy a baleset során a gépkocsit a felesége vezette, aki ezt a vallomása során megerősítette. Ám a lefolytatott szabálysértési eljárás során kiderült, hogy a balesetet okozó gépkocsit a férj vezette. Így tehát a férj a feleségét a hatóság előtt szabálysértés elkövetésével hamisan vádolta, a feleség pedig a szabálysértési eljárásban az ügy lényeges körülményére vonatkozóan valótlan vallomást tett – írja a police.hu.

(A legfrissebb hírek itt)

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának Gazdaságvédelmi Alosztálya a férjjel szemben egy rendbeli hamis vád elkövetésének megalapozott gyanúja, a feleséggel szemben pedig egy rendbeli hamis tanúzás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

(Ez is érdekelheti: Váratlan fordulat: újabb bűnügyben nyomoznak Szilágyi István gyilkossá lett fia után)

Gyanúsítotti kihallgatásuk során a bűncselekmények elkövetését mindketten elismerték. A szükséges eljárási cselekményeket Főkapitányság Bűnügyi Osztályának Gazdaságvédelmi Alosztálya elvégezte, a keletkezett iratokat pedig vádemelési javaslattal a Sárvári Járási Ügyészségnek megküldte.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Így öltözzünk kiránduláshoz, hogy kényelmes legyen (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/krimi/baleset-vallomas-ferj-feleseg/jzm9gjm

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?