ápr 4, 2021
2 Views
0 0

A brazil variáns egy teljes NHL-csapatot ledöntött

Written by

A liga honlapján olvasható, hogy szombaton újabb hét vancouveri hokis – és két edző – nem ment át a koronavírusteszten, ezért a hétvégi mérkőzéseket törölni kellett. Ha minden kedvezően alakul, csütörtökön térhet vissza a gárda a bajnokságba, amikor is a tartalékcsapatból kell feltölteni a keretet, emellett lehet, hogy a korábban kidőltek közül néhányan felgyógyulnak. Ennél viszont jóval valószínűbb, hogy csak a jövő hét után léphet jégre a Canucks, ugyanis több játékosnak még nem érkezett meg az eredménye.

A Vancouver az első csapat, amelynél kimutatták a koronavírus brazil variánsát, amely Kanada Brit Columbia tartományában elszabadult.

A szezonban eddig ötven találkozót kellett elhalasztani, 45-öt a pandémia, míg ötöt időjárási okok miatt. Az alapszakaszt május 8. helyett az új terv szerint május 11-én fejezik be – ha addig nem lesz újabb törlési hullám, és az is elképzelhető, hogy az amerikai csoportokban már elkezdődik a rájátszás, mire a kanadai divízióban lezárják az alapszakaszt.

(Index / MTI)

index.hu/sport/jegkorong/2021/04/04/nhl-vancouver-canucks-koronavirus-brazil-varians/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Jégkorong
banner

Vélemény, hozzászólás?