febr 23, 2021
0 Views
0 0

A baloldal megint álhíreket gyárt és akadályozza a védekezést

Written by

A baloldal megint álhíreket gyárt és akadályozza a védekezést

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint a baloldal politikai stratégiája az, hogy a koronavírus-járvány elhúzódjon, ezért álhíreket gyárt, és csak akadályozza a védekezést. Az államtitkár közösségi oldalán publikált bejegyzésében azt hangsúlyozta, hogy a baloldalt nem érdekli az emberek élete és a magyar családok helyzete.

Az államtitkár kedden a Facebook-oldalán azt írta: a baloldal szerint így nagyobb esélyük lenne a választáson, ezért nem támogatták a parlamentben a veszélyhelyzet meghosszabbítását, és ezért folytatnak oltás- és vakcinaellenes kampányt.

A járvány elleni védekezésben sem lehet rájuk számítani, nem érdekli őket sem az emberek élete, sem a magyar családok helyzete

– tette hozzá.

Völner Pál kiemelte: továbbra is elengedhetetlen a gyors és hatékony védekezés, amelyhez a parlament megteremtette a jogi lehetőséget a kormány számára azzal, hogy hétfőn meghosszabbította a rendkívüli jogrendet.

A veszélyhelyzet 90 napos meghosszabbítása nem jelenti a járványügyi korlátozások 90 napos meghosszabbítását

–hívta fel a figyelmet az államtitkár.

A bejegyzés szerint az Országgyűlés hétfői döntése lehetővé teszi, hogy a kormány időben dönthessen az élet és egészség védelméért szükséges lépésekről, megóvja a munkahelyeket, fenntarthassa a gazdaságvédelmi intézkedéseket, továbbra is zökkenőmentesen biztosítsa a védekezésben résztvevőknek a kedvezményeket, valamint “gőzerővel” dolgozhasson a vakcinák beszerzésén.

A veszélyhelyzet meghosszabbítása nélkül ezek az intézkedések több hetet vennének igénybe, de versenyt futunk az idővel. Minden nappal, amivel megrövidítjük a járványt, életek százát mentjük meg, és legalább 10 milliárd forintot nyerünk a nemzetgazdaságnak

–írta az államtitkár.

Völner Pál a bejegyzésben arra kéri az embereket, töltsék ki az online konzultációt az újraindításról, hogy a kormány a jövőben is megfelelő, a lehető legtöbb ember számára elfogadható intézkedéseket hozzon. Továbbá regisztráljanak az oltásra is a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon.

Ne feledjék: együtt sikerülni fog!

–olvasható a bejegyzésben.

Forrás: MTI; Fotó: MTI/Bruzák Noémi

pestisracok.hu/volner-pal-a-baloldal-megint-alhireket-gyart-es-akadalyozza-a-vedekezest/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?