máj 26, 2021
12 Views
0 0

"A bajnokok jelképesen maguk közé fogadtak" – Hosszú Katinka adta át az aranyérmet Kásler Miklósnak

Written by

A miniszter a Facebook-oldalára feltöltött videóban azt mondta, visszatekintve a magyar sporttradíciókra, az úszás talán folyamatosan a legsikeresebb, és a most győztes úszók a karrierjük kellős közepén vannak, melyre a nemzet büszke. Hozzátette, ezek a versenyzők példát mutatnak környezetüknek, valamint az ifjúságnak arról, hogy mit képes egy ember elérni.

(A legfrissebb hírek itt)

A találkozón Hosszú Katinka, Kapás Boglárka, Milák Kristóf, illetve Szabó Szebasztián vett részt. Hosszú 400 méter vegyesen, Kapás 200 méter pillangón, Milák 100 és 200 méter pillangón, Szabó pedig 50 méter pillangón győzött a Duna Arénában.

Kásler Miklós arról kérdezte az úszókat, hogy milyen volt a koronavírus-járvány miatt kialakított buborékrendszerben versenyezni. Ezzel kapcsolatban Hosszú köszönetet mondott a szervezésért, mert mint kiemelte, a felkészülésében nagyon sokat jelentett, hogy egy hazai Európa-bajnokságon tudott részt venni.

A miniszter a sportolók tokiói olimpiával kapcsolatos gondolataira is kíváncsi volt, ebben a témában Hosszú hangsúlyozta, ők nem is a vírustól, vagy attól tartanak, hogy megbetegszenek, hanem azért szurkolnak, hogy valóban tudjanak versenyezni.

“Őszinte szívvel gratulálok, nagyon szép volt, és eljön majd az a pillanat, amikor önöket választják be olyan grémiumokba, amire a nemzet büszke” – jelentette ki a találkozó végén Kásler Miklós, és sok sikert kívánt az úszóknak.

Kásler Miklós a Facebook oldalán is megemlékezett a találkozóról: mint írja, bár az úszó-Európa-bajnokság csupán néhány napja ért véget, aranyérmeseink már készülnek a soron következő megmérettetésre.

Látogatásom alkalmával a bajnokok jelképesen maguk közé fogadtak, Hosszú Katinkától pedig az ezzel járó érmet is megkaphattam. Köszönöm, fiatalok!” – olvasható a posztban.

(Ez is érdekelheti: Tündériek együtt: így örült gazdája Eb-remeklésének Hosszú Katinka kutyája – fotó)

(MTI)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/kasler-miklos-hosszu-katinka-talalkozo-aranyerem/8103hts

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?