ápr 26, 2021
4 Views
0 0

A 390 Hz-es képfrissítés is elérhető az Acer új monitorával

Written by

Hirdetés

Év elején hullott le a lepel az Acer 360 Hz-es natív, de akár 390 Hz-ig is felhúzható képfrissítési rátával büszkélkedő monitoráról, a Nitro XV251Q F-ről, amelynek most gyorsan be is jelentették az utódját, XV252Q F néven. Az egyetlen újítást az 1 ezredmásodperces GtG válaszidő 0,5 ezredmásodpercre csökkentése jelenti, az új modell ezt leszámítva minden téren megegyezik elődjével.


[+]

A dönthető, forgatható, állítható magasságú, sőt, akár pivot módra is képes állványon ücsörgő, három oldalról keretmentes házban egy 24,5” képátlójú, matt felületű AUO AHVA panel kapott helyet, amelynek maximális fényereje 400 nit, tipikus kontrasztaránya 1000:1, az sRGB színteret pedig 99%-ban képes lefedni. A megjelenítő felbontása 1920×1080 pixel, és ehhez könnyebben találunk majd olyan videokártyát, ami képes lesz másodpercenként 390 képkocka kirajzolására – már amennyire manapság könnyűnek számít bármilyen VGA beszerzése. A monitor hátoldalán két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.4 bemenet, valamint egy 3,5 milliméteres jack kimenet sorakozik, a fülest kevésbé kedvelők számára pedig jó hír lehet a beépített sztereó hangszórópár megléte.


[+]

Az újdonság ajánlott fogyasztói ára (a piacra kerülés pontos dátumával együtt) sajnos nem ismert, néhány webáruházban azonban már listázásra került, ezek alapján pedig nagyjából 530 eurós vételárra számíthatunk.

prohardver.hu/hir/acer_monitor_390_hz_kepfrissites_elerheto.html

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
prohardver
banner

Vélemény, hozzászólás?