Sze 16, 2020
8 Views
0 0

Megsebesítette majd élve eltemette áldozatát a volt rendőr – életfogytiglant kapott

Written by

Megsebesítette majd élve eltemette áldozatát a volt rendőr – életfogytiglant kapott

A férfi – aki korábban rendőrként szolgált – az M5-ös autópálya egyik kihajtójához csalta áldozatát, majd egy előre megásott sír mellett késsel támadt rá.

A Pest Megyei Főügyészség 2018 júniusában emelt vádat az ellen, az egykor rendőrként szolgált, majd személy- és vagyonőrként tevékenykedő középkorú férfi ellen, aki anyagi juttatás reményében egy gazdag üzletember külön élő 52 éves feleségét 2017. április 27-én az M5-ös autópálya Újlengyeli kihajtójához csalta, és az ott előre megásott sír közelében több késszúrással megsebesítette és a vérveszteségtől sokkos sértettet eltemette.

A Budapest Környéki Törvényszék 2020. július 3-án kihirdetett elsőfokú ítéletével az elkövetőt előre kitervelten, nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre és 10 évre a közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte azzal, hogy a férfi legkorábban 30 év kitöltését követően bocsátható feltételes szabadságra – írja közleményében a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség.

A határozat ellen az elkövető és védője felmentés céljából fellebbeztek, a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a napokban benyújtott másodfokú indítványával kezdeményezte a Fővárosi Ítélőtáblánál az elsőfokú ítélet helyben hagyását – közölték.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20200916-megsebesitette-majd-elve-eltemette-aldozatat-a-volt-rendor-eletfogytiglant-kapott

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap