aug 13, 2020
23 Views
0 0

Rács mögé került a „püspök”, aki Trumpot is rábeszélte a fertőtlenítőivásra

Written by

A floridai hatóságok bejelentése szerint letartóztatásba került Mark Grenon önjelölt püspök, mert a ipari fertőtlenítőt árusított COVID-vírus elleni csodaszerként.

A nyilvánosságra hozott rendőrségi videofelvételen látható, hogy a 62 éves férfit és egyik fiát rabruhában vezetik el a rendőrök. Az ügyészség szerint Grenon csodaszere tehető felelőssé hét ember haláláért. A férfinak és három fiának szövetségi vádakkal kell szembe néznie, amiért gyógyszerként árusították az életveszélyes vegyszert. A klór-dioxid tartalmú terméket eredetileg a textiliparban használják.

Grenon vallási csoportot alapított a fertőtlenítő népszerűsítésére. A „püspök” saját Youtube-csatornáján propagálta a szert. Videóiban megszólaltatott olyan embereket is, akik állítólag az ő módszerének köszönhetően gyógyultak ki a betegségből.

Mark Grenonra akkor figyelt fel a világ, amikor tavasszal levelet írt Donald Trumpnak. A levél olyan hatásos volt, hogy az elnök áprilisban óriási megrökönyödésre maga is nyilvánosan ajánlgatni kezdete a fertőtlenítő használatát. (via Guardian)

24.hu/kulfold/2020/08/13/koronavirus-mark-grenon-letartoztatas/

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap