aug 13, 2020
31 Views
0 0

Három kiló alufóliába csomagolt drogot találtak egy érdi dílernél a házkutatás során – videó

Written by

Kiderült, hogy kitől vásárolta a kábítószert az az  58 éves F. István, akit még májusban vettek őrizetbe az érdi rendőrök drogkereskedelem gyanúja miatt. A férfi a kihallgatásán részletesen vallott a rendőröknek az általa elkövetett bűncselekményről, arról azonban mélyen hallgatott, hogy kitől vásárolta a drogot.

A nyomozók lépésről lépésre kutatták fel a díler minden lehetséges kapcsolatát, akik a bűncselekménynek részesei lehettek. Így azonosították és jutottak el ahhoz a férfihez, akitől a korábbi gyanúsított a kábítószert vásárolta, majd azt továbbértékesítette.

A rendőrök kedd reggel hétkor jelentek meg az 50 éves férfi érdi tartózkodási helyén, ahol kutatást tartottak, melynek során többnyire kiporciózva vagy alufóliába csomagolva, körülbelül három kiló kábítószergyanús anyagmaradványt, digitális mérleget, laptopot, mobiltelefonokat, valamint közel egymillió forint készpénzt foglaltak le.

A rendőrségre előállított A. Miklós tagadta a bűncselekmény elkövetését a kihallgatása során. A férfit őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását.

[embedded content]

24.hu/belfold/2020/08/13/erd-kabitoszer-diler-elfogas/

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap