aug 1, 2020
19 Views
0 0

Két család vitája torkollott emberölésbe – Újabb sokkoló részletek láttak napvilágot az érdi bandaháború kapcsán

Written by

Egy enyingi és egy érdi nagycsalád tagjai között – amely családokat egymáshoz is távolabbi rokoni szálak fűzik – személyes konfliktus alakult ki. Július 30-án, az esti órákban az enyingi család legalább tizenhat férfi tagja a konfliktus rendezésének erőszakos módját választva – több gépkocsival – megjelent egy érdi benzinkúton, hogy ott találkozzanak az érdi család tagjaival.

(A legfrissebb hírek itt)

Mindkét család a találkozóra különböző ütlegeket, illetve szúró-vágó eszközöket vitt magával. A benzinkútra érve az érdi családhoz tartozó személy gépkocsiját egyből a másik család egyik ott várakozó tagjának kormányozta és elütötte, majd tolatásba kezdett így ütve el egy másik személyt is.

Ezután az enyingi család tagjai a gépkocsi köré gyűltek, és kirángatták annak utasait, miközben verekedésbe keveredtek az érdi család helyszínre siető tagjaival is. A verekedő felek különböző szúró és ütő eszközöket használtak egymás bántalmazására, és még gázpisztollyal is adtak le lövést.

A konfliktus során az egyik enyingi érdekkörbe tartozó személy egy hegyes eszközzel szívtájékon szúrta az egyik érdi családtagot, aki rövid idővel később elhunyt. A több percig tartó összecsapás után az enyingi család tagjai gépkocsival elhagyták a helyszínt, de távozás közben az érdi család tagjai megrongálták a gépkocsijaikat.

Az ügyben az elfogott elkövetők egyikét emberölés bűntette a többiket – egyelőre csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként – adta közleménybe a Pest Megyei Főügyészség.

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett az összecsapásban részt vett és eddig beazonosított tizenkét elkövető letartóztatásának elrendelésére, mivel szabadlábon hagyásuk esetén vonatkozásukban fennáll a bizonyítás megnehezítésének illetve egy részüknél a bűnismétlés, továbbá az emberöléssel gyanúsított személynél az elrejtőzés veszélye is.

EXTRA AJÁNLÓ
Ebben különbözik a gyerekek bőre a felnőttekétől (x)
Döbbenet: így hatott a járvány a vásárlási szokásainkra (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/letartoztatas-inditvanyozas-ugyeszseg-erdi-lovoldozes-gyilkossag-osszecsapas/2vhdfz1

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?