Júl 11, 2020
26 Views
0 0

Istenes Bence döbbenetes vallomása: gyerekként őt is sokat bántották – Elmondta a véleményét

Written by

6 perce

Istenes Bence bántalmazás gyerekkor online

Istenes Bence a bántalamazásról beszélt / Fotó: Blikk

Istenes Bence a bántalamazásról beszélt / Fotó: Blikk

Blikk-információ Blikk-információ

Istenes Bence a Spirit FM Spirit Show című műsorában vallott arról, hogy gyerekként bizony őt is sokat bántották, a mai világban, az online tér miatt pedig még nehezebb lehet az ilyesmit feldolgozni a fiataloknak.

A Spirit FM Spirit Show című műsorának házigazdája arra buzdította a fiatalokat, hogy ha bántalmazás éri őket, ne féljenek segítséget kérni, hívják nyugodtan a Kék vonalat. A műsorban nemrég Istenes Bence is megszólalt, akinek szintén vannak a gyerekkorából rossz élményei.

(A legfrissebb hírek itt)

“Nekem is nehéz volt. 20-25 évvel ezelőtt, amikor egy kis német faluba költöztünk, gyerekként egyedüli külföldi voltam, emiatt nagyon sokat bántottak” – vallotta be Bence, aki a UNICEF #nemvagyegyedül cyberbullying elleni kampányának kiemelt arcaként azt is elmondta, hogy közszereplőként már hozzászokott a durva kommentekhez, illetve az olyan trollokhoz, akik másokon vezetik le a saját sérelmeiket. Úgy véli viszont, hogy az átlag fiatalok az ilyesmit képtelenek feldolgozni, szerinte az online bántalmazás sok esetben egyébként is fájdalmasabb, mint mondjuk a fizikai. Az ilyesmi ugyanis sokáig megmarad az emberben – ahhoz, hogy túltegye magát rajta az ember, gyakran külső segítség kell – írja az atv.

Istenes Bence a műsorban azt is kiemelte, hogy bár ő nagyon rossz gyerek volt, soha nem bántott senkit. Szerinte a mostani generációnak a csibészség egészen mást jelent. Egyáltalán nem tartja menőnek azokat a kihívásokat, amik a fiatalok közt terjednek és bármiféle bántalmazáson az alapulnak.

(Ez is érdekelheti: Ezzel tölti Istenes Bence mostanában a reggeleit, mi meg irigykedünk)

EXTRA AJÁNLÓ
Nagy segítség a szülőknek: itt most olcsóbban lehet pelenkához jutni! (x)
Itt most szuper akciók várják a szépség szerelmeseit! (x)
Istenes Bence bántalmazás gyerekkor online zaklatás vallomás

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/istenes-bence-vallomas-bantalmazas-gyerekkor-velemeny-kommentek/pbxb29r

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?