Júl 11, 2020
30 Views
0 0

Bajnokcsapatot épít a Vasas: külföldi és hazai sztárpólósokat igazolt Vad Lajos

Written by

A tavasz slágertémája volt vízilabdában, hogy a bombaerős OSC csapatát elhagyja a névadó szponzor A-Híd, s a 18-szoros bajnok, 15-szörös kupagyőztes és 2-szeres Bajnokcsapatok Európa-kupája-győztes Vasas támogatását veszi át. A szponzor segítségével az angyalföldiek az elmúlt évek gyengébb eredményei után ismét szupercsapatot építenek.

(A legfrissebb hírek itt)

Hosszú távon mindenképp a bajnoki cím a cél, de még formálni kell a pólósokat, hogy ráérezzenek az általam elvárt játékra. Az OSC-nél sikerült másfél év alatt a világ egyik legjobb csapatát kialakítani, de volt, ahol ez több időbe telt – mondta a Vasárnapi Blikknek Vad Lajos (54) vezetőedző, aki az OSC-től érkezett, akárcsak három légiós, a két olimpiai, világ- és Európa-bajnok szerb, a kapus Braniszlav Mitrovics (35) és a bekk Szava Randjelovics (26), s visszatért a Vasasba a montenegrói Drasko Brguljan (35) is.

Akárcsak a szponzor, Vad Lajos edző is az OSC-től érkezett a Vasas együtteséhez.

Akárcsak a szponzor, Vad Lajos edző is az OSC-től érkezett a Vasas együtteséhez.

A klub nagy fogásai közé sorolható még a világbajnok magyar Bátori Bence (28) és Bedő Krisztián (27).

Ütőképes csapat épül, nagy tehetségeink vannak, kiegészülve három kiváló légióssal. Remek a stábom is – mondta Vad, aki a koronavírus-járvány után elvitte pólósait négynapos edzőtáborba. – A pandémia miatt három és fél hónapra leálltunk. A játékosoknak vissza kellett nyerniük állóképességüket. Mindenki egészséges, a héten kezdődtek a kétkapus edzőmeccsek, a hamarosan kezdődő Magyar Kupa-selejtezőket is a felkészüléshez fogjuk felhasználni.

Elégedett a névadó szponzor

– Örülök annak, hogy egy nagyon jó keretet sikerült összeállítani a 2020/2021-es szezonra, s emellett a szakmai stáb összetétele is garancia a minőségi munkára. Ennek köszönhetően az A-Híd is hosszú távra tud tervezni a Vasassal – vélekedik Apáthy Endre, az A-Híd tulajdonosa.

EXTRA AJÁNLÓ
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)
Itt az év versenye: egy kattintással rengeteg pénzt és egy menő mobilt nyerhet bárki! (x)

www.blikk.hu/sport/csapat/bajnokcsapat-vasas-kulfoldi-magyar-sztarpolosok-igazolas-vad-lajos-osc/rgtp1pp

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?