Júl 11, 2020
22 Views
0 0

Lámpát és táblát rongált – a járőrök tetten érték

Written by

A román állampolgárságú gyanúsított ügyében a kecskeméti rendőrök vádemelést javasolnak.

Bejelentés érkezett 2020. május 7-én a kecskeméti rendőrségre, miszerint a megyeszékhelyen, az Akadémiai körút és a Nyíri utca kereszteződésében egy férfi a közlekedési táblákat és a forgalomirányító fényjelző készülékeket kövekkel, betondarabokkal dobálja. A kórház egyik biztonsági őre rászólt a rongálóra, aki addigra már kitörte több lámpa lencséjét, letörte az esővédő burkolatokat, valamint egy kerékpárutat jelző táblát is szétvert. A forgalomirányító fényjelző berendezések annyira károsodtak, hogy sárga villogó jelzésre váltottak át. A férfi hozzávetőleg 126.000 forint kárt okozott.

A járőrök a helyszínen tetten érték és elfogták a dobálózó 50 éves román állampolgárt, aki tettére azt a magyarázatot adta, hogy ideges volt.

A szabadlábon védekező férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Ügyében a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelés javaslatával küldték meg az illetékes ügyészségnek.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/lampat-es-tablat-rongalt-a-jarorok

Article Categories:
police.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?