Júl 10, 2020
13 Views
0 0

Vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee – Sztárok leszünk! színésznője

Written by

A 33 éves színésznő tegnap tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott. A rendőrség tájékoztatása szerint a színésznő nem viselt mentőmellényt, de a kisfia igen. A gyerek a hatóságoknak elmondta, hogy édesanyja úszni ment, de nem tért vissza. Riverát búvárokkal és a levegőből is keresték tegnap egész nap, de nem találták meg.

A hivatal szóvivője szerint bűncselekményre utaló nyom nincs az ügyben, feltehetően baleset történt, Rivera valószínűleg vízbe fulladt. Jelenleg is több mint 80 szakképzett kutató keresi a színésznőt, helikopterrel, csónakokkal és a szárazföldön is.

Az a cél, hogy megtaláljuk Riverát, és át tudjuk adni a családjának, elbúcsúzhassanak tőle és meggyászolhassák. 

A színésznő, kedden még a Twitteren posztolt közös képet a gyermekével “csak mi ketten” képaláírással.  Rivera gyermekszínészként és modellként kezdte pályafutását, hirdetésekben is szerepelt az Egyesült Államokban. Tévésorozatokban is szerepet kapott, 2014-ben pedig a Home című horrorban láthatta a közönség. Abban az évben ment hozzá Ryan Dorsey színészhez, gyermeke apjához. A pár 2018-ban vált el.

Leghíresebb szerepe Santana Lopez volt a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatban, de felbukkant többek között a Csajok és a Kaliforniába jöttem egy-egy részében is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

index.hu/kultur/media/2020/07/10/vizbe_fulladhatott_naya_rivera_a_glee_-_sztarok_leszunk_szinesznoje/

Article Tags:
·
Article Categories:
Index.hu · Média · meghalt
banner

Vélemény, hozzászólás?