Júl 9, 2020
26 Views
0 0

Fél évvel azután, hogy bejelentették, véget ér a The Crown kiderült, hogy mégis lesz egy új évada

Written by

Alig fél évvel az után, hogy bejelentették, az ötödik évaddal zárul The Crown (A korona) című tévésorozat, a Netflix közölte, hogy mégis elkészül a hatodik évad a brit királyi család életéről – írja az MTI.

Az ötödik évad lesz az utolsó a brit királyi család történetét feldolgozó Netflix-sorozatból. Meghan és Harry így már biztos nem lesznek benne.

A Variety.com értesülése szerint a hatodik évad a 2000-es évek elején játszódik majd. A Netflix csütörtökön Twitter-üzenetben közölte, hogy a sorozat alkotója, Peter Morgan szeretné igazságosan lezárni a gazdag és bonyolult történetet.

Morgan azt mondta, az ötödik évad előkészítése során viszonylag gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy ahhoz, hogy méltó módon tudják lezárni a történetet, mindenképpen szükség van a hatodik, lezáró évadra.

A hatodik azonban tényleg a befejező évada lesz a szériának – fűzték hozzá. Morgan elmondta: a hatodik évad nem visz közelebb napjainkhoz, de lehetővé teszi, hogy részletesebben elmerüljenek abban az időszakban. Várhatóan többet foglalkoznak majd Károly herceg és Diana kapcsolatával is.

A negyedik évad forgatása március közepén fejeződött be, éppen a koronavírus-járvány miatti karanténszabályok bevezetése előtt. Az évadban Olivia Colman alakította II. Erzsébet királynőt, az új epizódok várhatóan még idén a képernyőre kerülnek. Az ötödik évadtól már Imelda Staunton játssza majd a királynőt. Múlt héten jelentette be a Netflix, hogy Margit hercegnő szerepét Lesley Manville kapta.

index.hu/kultur/media/2020/07/09/the_crown_hatodik_evad_megis_kap_folytatast_bejelentettek_netflix/

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Média
banner

Vélemény, hozzászólás?