Júl 8, 2020
70 Views
0 0

Egy italbolti eladó leplezte le a 140 milliárdos, rekordot érő sportszerződést

Written by

Hétfőn a Super Bowl-győztes irányító, Patrick Mahomes lett a történelem legjobban fizetett sportolója, amikor az játékos 10 éves, 450 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a Kansas City Chiefsszel (ami bizonyos feltételek teljesülése esetén 503 millióra is nőhet, de valószínűleg nem fog). A szerződés részleteivel ugyan a szakújságírók rukkoltak elő, ám magáról a szerződés tényéről egy egészen váratlan szereplő,

egy italbolti eladó adott hírt először,

megelőzve a szakma összes bennfentesét.

Ne maradjon le semmiről!

Katie Camlin elég különös módon szerzett tudomást arról, hogy valami nagy dolog készülődik a Kansas City Chiefsnél. A Kansas City Missouri államba eső részében, egy italboltban dolgozó Camlint hétfőn azzal fogadta a főnöke, amikor beért dolgozni, hogy az egyik fejes ott járt a Chiefstől, és 6 üveg Dom Perignon pezsgőt akart venni.

Camlin gyorsan összerakta a matekot, és egy (azóta már törölt) Twitter-üzenetben ezt írta, hogy náluk járt a Chiefs egyik vezetője 6 üveg Dom Perignonért, merthogy valami nagy igazolást jelentenek be. Rákérdeztek, de nem a védőjátékos Chris Jones örülhetett a pénzesőnek, így kizárásos alapon arra jutott, hogy Patrick Mahomesszal született meg az egyezség.

Az italbolti dolgozóból NFL-bennfentessé váló Camlinnek a szakma legnagyobbja, a legtöbb NFL-hírt elsőként közlő Adam Schefter is gratulált.

via ProFootballTalk

index.hu/sport/amerikaifutball/2020/07/08/patrick-mahomes-nfl-kansas-city-chiefs-szerzodes-italbolti-elado-leplezte-le/

Article Tags:
Article Categories:
120 yard · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?