Júl 4, 2020
42 Views
0 0

Brit tudósok szerint jobban meg tud birkózni a világjárvánnyal, aki jó sötét világvége-filmeket néz

Written by

Dwayne Jonson, azaz a Szikla letaszította a legértékesebb Instagram-felhasználó trónjáról Kylie Jennert, azaz jelenleg ő kérhet a legtöbbet egy sima posztért a Hopper HQ közösségi médiával foglalkozó cég szerint

Ez számszerűsítve azt jelenti, hogy aki szponzorált tartalmat szeretne a Szikla közreműködésével, annak 1 millió dollárt, azaz nagyjából 320 millió forintot kell fizetnie posztonként. 

Míg Kylie Jennernek be kell érnie 182 millió követővel, Johnsonnak 187 millió követője van. Hogy valóban egymillió dollárt számol-e fel egy posztért, azt valójában egy cég sem vallja be, de az elemzők szerint ennyi a reális ár. Vagyis ha ügyes, akkor akár ennél többet is kaphat. 

Azért a lista többi helyezettjét sem kell sajnálni, hiszen Christiano Ronaldo is 889 ezer dollárt kaphat egy posztért, és Kim Kardashiannak sem kell nélkülöznie  a maga 858 ezer dollár értékű posztjaival. 

index.hu/mindekozben/poszt/2020/07/04/brit_tudosok_szerint_jobban_meg_tud_birkozni_a_vilagjarvannyal_aki_jo_sotet_vilagvege-filmeket_nez/

Article Tags:
·
Article Categories:
Index.hu · Kultúr · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?