Júl 1, 2020
31 Views
0 0

Még palacsintát is sütött a szerelmének, mielőtt kitalálták a rémmesét: itt az igazság az érdi erőszakról

Written by

A szerelmes fiú azt állította, hogy Érden a barátnőjét fényes nappal egy fekete kocsiba tuszkolták, elrabolták, megerőszakolták, majd a Néra utcán a sorsára hagyták.

(A legfrissebb hírek itt)

– A kislányom románca négy napja kezdődött – mesélte a tini édesanyja. – Ez a fiú ötödikes kora óta ismeri a gyerekemet, egyszerűen odament az iskolai bizonyítványosztáson a kislányomhoz, megcsókolta, aztán onnantól egy pár lettek. És itt véget is ért a nagy szerelem, ugyanis a kislányom vallomása alapján akár börtönbe is csukhatják a srácot.

Itt találtak rá a szülei a kislányra. Az út szélén ült, maga elé meredt, a könyökén horzsolások voltak / Fotó: Zsolnai Péter

Itt találtak rá a szülei a kislányra. Az út szélén ült, maga elé meredt, a könyökén horzsolások voltak / Fotó: Zsolnai Péter

Hétfőn az osztályfőnöke riasztotta az anyát, hogy a kislánya nem érkezett meg az üzletbe, ahol a nyári gyakorlatát tölti. Az édesanya a férjével tűvé tette a környéket, de sehol nem találták a gyermeküket. Délután végül az udvarló telefonált az anyának, hogy egy árokban talált rá a lányukra, akit ismeretlenek megerőszakoltak.

Amikor a szülők a helyszínre értek, a kislány maga elé meredve ült, arcán, könyökén horzsolások voltak, a nadrágja elszakadt. Egyetlen kérdésre sem tudott válaszolni, de később elmondta, hogy hátulról elkapták, egy kocsiba tuszkolták, majd egy raktárépületbe vitték, ahol kést szorítottak a nyakához, többször el is ájult.

(Ez is érdekelheti: Döbbenetes: fegyverrel fenyegetett egy fiatal párt ez a férfi Veszprémben, utánuk is lőtt – videó)

– Legszívesebben ordítottam volna, széttépni azt az embert, aki ezt tette a kislányommal – tette hozzá az édesapa, ám a történet újabb fordulatot vett. Amikor a nyomozók is meghallgatták a fiatalokat, kiderült, szó sem volt rablásról, a kislány a fiúnál töltötte a napot, ahol egymáséi lettek. A tinilány utána még palacsintát is sütött a szerelmének, amit jóízűen megettek, majd többször is szerelmeskedtek. Ezután kitaláltak egy rémmesét, amivel felhívták a rendőrséget.

– A nyomozók most arra keresik a választ, történt-e erőszak – vette vissza a szót a lány édesanyja, majd hozzátette: a fiú szerint közös beleegyezéssel történt a szeretkezés, de a lányunk az első alkalommal nem akarta, tiltakozott, de hiába.

Máshogy néz ki a valóság

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a két fiatal közösen találta ki az emberrablós történetet, hogy ne derüljön ki: együtt töltötték a napot. A lány megszaggatta a ruháját, a haját is összekócolta, sőt, a sérüléseit is együtt okozták. A nyomozók most a két fiatal vallomásában szereplő ellentmondásokat vizsgálják.

EXTRA AJÁNLÓ
Régóta nem jutott el a kozmetikusához? Így hozhatja helyre a bőrét otthon (x)
Micsoda?! Drasztikus árcsökkenés történt a drogérialáncnál (x)

www.blikk.hu/aktualis/krimi/kitalaltak-hogy-megeroszakoltak-igy-leplezte-szuzessege-elveszteset-a-15-eves-erdi/4xecvlc

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?