jún 26, 2020
52 Views
0 0

Női kézilabda: az EHF törölte a budapesti final fourt

Written by

Női kézilabda: az EHF törölte a budapesti final fourt

A világegészségügyi helyzet folyamatos és kiterjedt vizsgálatát követően és a csapatok, valamint a játékosok egészségét mindenek fölé helyezve, az Európai Kézilabda Szövetség bejelentette, hogy törli a DELO WOMEN’S EHF FINAL4 2020 eseményt, azaz a női Bajnokok Ligája négyes döntőjét -olvasható a szövetség honlapján.

Az Európai Kézilabda-Szövetség (EHF) törölte a női Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírásának döntő hétvégéjét, amelyre 2020. szeptember 3-6. között került volna sor Budapesten – adta hírül az mksz.hu.

A döntéssel együtt értelemszerűen az egymérkőzéses negyeddöntőket is törölte az EHF.

Nem tudunk mit tenni, mint alkalmazkodunk a kialakult helyzethez, és elfogadjuk az EHF döntését, még akkor is, ha folyamatosan arra készültünk és azért dolgoztunk, hogy szeptemberben, vagy esetleg később meg tudjuk rendezni a BL-végjátékot

– emelte ki Horváth Gabriella, az MKSZ főtitkára.

Csalódottak vagyunk, és nagyon sajnáljuk, hogy le kell mondanunk az eseményről, amely mind a Győri Audi ETO, mind a magyar szurkolók és a magyar kézilabda számára hagyományosan az év egyik csúcseseménye. Idén nem kerülhet rá sor, ami mindannyiunk számára fájdalmas, nehéz megbékélni a helyzettel

–hangsúlyozta. 

A honlapon közölt információk szerint a final fourra megvásárolt jegyek árát a szervezők teljes egészében visszatérítik a vásárlóknak. A döntés semmiféle kihatással nincs a Bajnokok Ligája 2020–2021-es kiírására, amelynek első fordulóját 2020. szeptember 12-13-án rendezik. A Bajnokok Ligája csoportsorsolására július 1-jén, 18 órától kerül sor Bécsben.

AZ ELTÖRÖLT NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA

Ramnicu Valcea (román)–Metz Handball (francia)
CSM Bucuresti (román)–GYŐRI AUDI ETO KC
Buducsnoszt (montenegrói)–Team Esbjerg (dán)
Rosztov-Don (orosz)–Brest Bretagne (francia)

Forrás: mksz.hu/Fotó: MTI

Article Categories:
Bajnokok ligája · pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?