márc 30, 2021
3 Views
0 0

47 millióval húzta le a munkahelyét egy hajdúszoboszlói nő, mindent bevallott

Written by

A rendőrségre február 25-én egy cégtől érkezett feljelentés arról, hogy több tízmillió forinttal megkárosították őket. A nyomozók azonnal az ügy felderítésébe kezdtek. A minden részletre kiterjedő nyomozás során tanúkat hallgattak meg, szakértőket rendeltek ki, majd egy 34 éves nő került a látókörükbe. A gyanú szerint a hajdúszoboszlói lakos a cég pénzügyi ügyintézőjeként közel 47 millió forintot utalt át a saját számlájára pár hónap leforgása alatt. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, a nyomozóknak pedig sikerült a folyószámláiról 42 millió forintot lefoglalniuk – írja a Police.hu.

(A legfrissebb hírek itt)

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték az ügyben, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

(Ez is érdekelheti: Aljas módon verte át gyanútlan áldozatait a mezőtúri csaló: több idős ember ingatlanát szerezte meg, milliós károkat okozott)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/krimi/csalo-ugyintezo-lebukas-atutalas-hajduszoboszlo-47-millio/68m3z6e

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?