ápr 8, 2021
2 Views
0 0

18 millió forintot értek Hosszú Katinka ellopott edzéstervei

Written by

Néhány hete derült ki, hogy egy magyar szakember Németországban a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka edzésterveit árulta. Akkor Wladár Sándor, az úszószövetség (MÚSZ) elnöke is elismerte, az úszónő a segítségüket kérte az ügyben.

A Blikk úgy tudja, hogy egy magyar szakember külföldön házalt a felkészülés tervekkel, sőt, már értékesítette is: Németországban lebukott az, aki megvásárolta a dokumentumokat. A lap szerint a MÚSZ kapott egy fényképet róla, ami segítheti felgöngyölíteni a történetet, így eljutni az elkövetőhöz. A tolvaj 50 ezer eurót (18 millió forintot) kapott az ellopott tervek átadásáért cserébe.

Azt továbbra sem tudni, melyik magyar tréner adta el Hosszú Katinka szellemi termékét, és azt sem tudni, a rendőrségen tett-e feljelentést Hosszú vagy akár a MÚSZ az eset kapcsán.

Hosszú Katinka menedzsmentje nem kívánt reagálni arra, tud-e arról, hogy előrelépés történt az edzésterv értékesítése kapcsán indult ügyben. A sportoló a tokiói felkészülésre koncentrál, mással nem kíván most foglalkozni.

Nyitókép: MTI/AP/Andrew Medichini

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Infostart.hu · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?